O nas

GLOBUS-BUS, d.o.o.,
TURISTIČNA AGENCIJA GLOBUS
Ptujska cesta 22
SI-2204 Miklavž na Dravskem polju
T:+386(0)2 6296 070,
T:+386(0)2 2501 853
G:+386(0)41 339 831
E:prevozi@globus.si

 

 

 

Prisrčno dobrodošli na “krovu”

Želite uživati v večdnevnem avtobusnem potovanju po deželah Evrope s strokovno in kompetentno oskrbo in si med vožnjo celo odpočiti? Imate raje zanimive enodnevne izlete? Mogoče pa želite le, da vas udobno in varno pripeljemo na cilj?
Za vsak namen Nike Air More Uptempo imamo pravi avtobus.
Naši avtobusi so vam na razpolago za enodnevne izlete, večdnevna potovanja, strokovne ekskurzije, delovna srečanja in izlete.
Z veseljem prevzamemo za vas načrtovanje poti in izdelavo programa, organizacijo hotelske nastanitve, strokovnega vodstva, ogledov vseh vrst, prav tako tudi nabavo vstopnic za različne koncerte in dogodke.
Globus-Bus d.o.o. izpolnjuje vaše individualne potovalne želje in vam z veseljem pripravi brezplačno, neobvezujočo ponudbo.

Predstavitev

Globus-Bus d.o.o. vam želi omogočiti nepozabne izkušnje, doživetja in spoznanja.
Naše stranke naj najdejo v dopustu in potovanju največjo mogočo izpolnitev. To postavljamo kot sigurno s tem, da skrbimo za dobro počutje naših potnikov. Trudimo se, da vsakemu ustrežemo in da smo inovativni. Največje zadovoljstvo so nasmejani ljudje – potniki, ki se imajo lepo in želijo doseči nekaj novega.
V središču naše pozornosti stojijo naše stranke. Naše delo je z vsemi sredstvi in zmožnostmi poskrbeti za to, da naše stranke v dopustu, potovanju in bivanju uživajo. Zato smo prijaznost, prilagodljivost, delavnost in strokovnost postavili kot najvišjo prioriteto pri svetovanju in skrbi za naše stranke. Prizadevamo si za visok standard ponujenih storitev, saj že od samega začetka vemo, da je najtežje pridobiti zaupanje in v veliko čast nam je,scarpe basket jordan da imamo med našimi potniki prave prijatelje.
Svoje podjetje vodimo zanesljivo in korektno. Orientirani smo na človečnost, lojalnost in prihodnost in tu vidimo odnos do naših strank in dobaviteljev kot partnerstvo. Sledimo skupnim ciljem in vrednotam.
Naši sodelavci ustvarjajo temelj našega uspeha. V usmerjenem razvoju izobražujemo naše sodelavce za strokovnjake na njihovem področju. Vedno smo odprti tudi za predloge, zato pozivamo vse, da nam svoje ideje,scarpe jordan uomo želje in plane pošljejo, saj bomo le tako lahko ustrezno razširili našo ponudbo.
Kljub temu, da imamo svoje poslovalnice le v Mariboru, pa lahko naše turistične aranžmaje rezervirate tudi pri eni od naši partnerskih agencij, ki jih je širom Slovenije več kot 60.http://www.scarpe2016jordan.it/