Splošno

 ROMANJE V MEDJUGORJE

Datum: april 2025

Odhod iz Maribora

Cena: 195,00 EUR

Cena vključuje:

  • Avtobusni prevoz
  • 2 x polni penzion
  • 1 x polpenzion
  • Duhovno vodstvo
  • zdravstveno zavarovanje z asistenco
  • Organizacijo in spremstvo

Program

1.Dan
Odhod z dogovorjenega kraja ob 5. uri zjutraj. Vožnja z vmesnimi postanki mimo Zagreba in po AC do Medjugorja. Prihod ob približno 15.00 uri. Namestitev v hotelu in prosto popoldne za sveto spoved ali osebne nakupe in oglede.. Ob 17. uri možnost molitve rožnega venca v župnijski cerkvi Sv. Jakoba, sledi večerna maša v župnijski cerkvi ob 18. uri, nato je navadno še evharističnega češčenje, sledi večerja in nočitev.

2. Dan
Jutranja slovenska maša v kapelici. Zajtrk! Po zajtrku odhod na Križevac, tisti, ki pa poti ne zmorejo, se lahko napotijo na križev pot pri cerkvi, do kipa »Vstalega Kristusa« - podarjenega dela slovenskega kiparja Andreja Ajdiča. Bronastemu kipu iz kolena občasno kapljajo solze. Kosilo! Do molitve rožnega venca je prosto popoldne za sveto spoved ali osebne nakupe in oglede, nato sveta maša v cerkvi in potem je možnost češčenja križa, sledi večerja in nočitev.

3.Dan
Jutranja slovenska maša v kapelici. Zajtrk, nato odhod na mesto prikazovanja Marije– Crnica. Tu se je 25. junija 1981 otrokom Devica Marija prvič prikazala. Kosilo, prosto popoldne za sveto spoved ali osebne nakupe in oglede. Možnost molitve rožnega venca, večerna maša v župnijski cerkvi Sv. Jakoba, možnost evharističnega češčenja, večerja in nočitev.
Če bo evharistično češčenje šele ob 21. uri, potem je večerja takoj po sveti maši.

4. Dan
Jutranja slovenska maša v kapelici. Zajtrk! Po zajtrku povratek proti domu z vmesnimi postanki, prihod domov do 20.00 ure.

Razpoložljivi odhodi

Na žalost, ni kraji so na voljo na tej turneji v tem trenutku

Video