Splošno

Datum: 10. – 12.5.2024

Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj

strong>Cena izleta EUR 195,00 (najmanj 40 udeležencev)

Cena vključuje:
– Avtobusni prevoz
– 2 x polpenzion
– Vstopnine po programu
– Nezgodno zavarovanje potnikov
– Organizacijo in spremstvo na izletu

Program

Datum: 10. – 12. 5.2024

Trodnevni izlet vključuje avtobusni prevoz, polpenzione in oglede!

Obiskali bomo Bihač, predvsem staro mestno jedro z nekaterimi delno ohranjenimi znamenitostmi kot je Kapitanov stolp, del starega mestnega obzidja in mošeja Fehtija – prvotno gotska cerkev. Nadaljevanje poti do Drvarja in ogled Titove pečine ter muzeja – spomina na znameniti desant 25.maja 1944. Po ogledu vožnja v smeri Jajca in Pivskih jezer. Pivska jezera so največja naravna jezera v Bosni in Hercegovini. Jajce pa je prav tako znano iz 2. Svet. Vojne po 2. Kongresu AVNOJ-a. Ogled znamenitosti, namestitev v hotelu,večerja in prenočevanje!

Drugi dan nadaljevanje v smeri Mostarja – ogled starega dela mesta z znamenitim mostom, kosilo v lastni režiji, saj je v mestu ponudba čevapčičev in ostalih dobrot z žara na vsakem koraku. Popoldne še vožnja do Medjugorja, namestitev in prosto do večerje. Nočitev!

Po zajtrku tretji dan prosto dopoldne za samostojne oglede, popoldne pa odhod proti domu, krajši postanek pri ohranjenem turškem mestecu Počitelj, nato pa naprej po dolini Neretve in po AC v smeri Slovenije. Prihod v Maribor do 22. ure.

Cena izleta EUR 195,00 (najmanj 40 udeležencev)

Cena vključuje:
- Avtobusni prevoz
- 2 x polpenzion
- Vstopnine po programu
- Nezgodno zavarovanje potnikov
- Organizacijo in spremstvo na izletu

Razpoložljivi odhodi

Na žalost, ni kraji so na voljo na tej turneji v tem trenutku