Splošno

DATUM: 20. – 22. OKTOBER 2017
CENA 155,00 EUR
Cena vključuje: avtobusni prevoz, 2 x polpenzion, vožnjopo Neretvi, obiranje mandarin, kosilo …

Program

1. dan
Odhod iz Maribora ob uri in vožnja v smeri Zagreba in dalje proti Dalmaciji. Postanek v Gospiću oz. v bližnji vasici Smiljan, rojstnem kraju Nikole Tesle. Obisk muzeja oz. Spominskega centra. Nadaljevanje poti do Splita. Postanek za ogled Dioklecijanove palače, ostankov mogočnega obzidja pa tudi za sprehod po »rivi« in obisk živahne splitske tržnice. Popoldne še vožnja po slikoviti Jadranski magistrali do hotela na Makarski rivieri – namestitev v hotelu, večerja in nočitev.
2. Dan
Po zajtrku v hotelu vožnja v slikovito delto reke Neretve, kjer v tem letnem času dozorevajo mandarine. Vožnja za tipičnimi neretvanskimi ladjicami po delti ob spremljavi dalmatinske glasbe, pred tem pa seveda dobrodošlica s suhimi smokvami in domačo »lozo«, po končani vožnji pa seveda še obiranje mandarin. Sledi kosilo v znani restavraciji ob >Neretvi. Popoldne še vožnja do Medjugorja, nastanitev, prosto do večerje, nočitev.
3. Dan
Po zajtrku prosto dopoldne za ogled Medjugorja: mesta prikazovanja Crnice, Križevca, župnijske cerkve Sv. Jakoba, križevega pota pri cerkvi …. Popoldne povratek proti domu s postankom v Kravicah, prihod v Maribor do polnoči.
Cena izleta: EUR 155,00 (najmanj 40 udeležencev)
Cena vključuje:
- Avtobusni prevoz
- 2 x polpenzion v ½ sobah
- Vstopnina v muzej Nikole Tesle
- Vožnja z ladjicami po delti Neretve z pijačo dobrodošlice
- 3 kg mandarin
- Kosilo
- Vodstvo oz. spremljanje in organizacija izleta

Razpoložljivi odhodi

Izberite svoj datum izleta s pomočjo spodnjega koledarja in rezervirajte:

Danes
Označeno
Na voljo
Ni izleta na ta dan.

Video